Kedves ügyfeleink! Technikai hiba miatt az OTP SimplePay fizetés jelenleg nem működik. Dolgozunk a hiba elhárításán! Köszönjük a megértéseteket!

Általános Felhasználási Feltételek

A jelen Általános Felhasználási Feltételek (ÁFF) tartalmazza a X-Meditor Kft. (9023 Győr, Csaba u. 21. ; Cg. 08-09-004469) által üzemeltetett online piacterek és társoldalaik használatára vonatkozó feltételeket. Az "Elfogadom a feltételeket" gombra való kattintással a Felhasználó a regisztráció során szerződést köt a X-Meditor Kft.-vel, elfogadva a jelen Általános Felhasználási Feltételeket. A X-Meditor Kft. fenntartja a jogot jelen szerződés egyoldalú módosítására. A módosításról a X-Meditor rövid felhívás formájában tájékoztatja a Felhasználókat. A felhívást a szakmai apróhirdetési portál erre a célra szolgáló felülete által küldött hírlevél, vagy valamennyi felhasználónak, a személyes menüben megadott e-mail címre küldött értesítés tartalmazhatja.
 
Regisztrációval kapcsolatos információ: 
 
A X-Meditor Kft. által működtetett szakmai piacterek és társoldalainak szolgáltatásai elérhetőek mindazok számára, akik regisztrálnak, valamint jog-és cselekvőképes személyek, vagy gazdálkodó szervezetek. A regisztrációval a Felhasználó elismeri, hogy
 
 • 18. életévét betöltötte és cselekvőképes személy, vagy
 • 14. életévét betöltött kiskorú személy, ám saját keresettel önállóan rendelkezik a X-Meditor Kft. által működtetett szakmai apróhirdetési portál használata során, vagy
 • gazdálkodó szervezet képviselője;
 • és minden esetben a saját, vagy az általa képviselt gazdálkodó szervezet nevében, valós személyes adatai, illetve elérhetőségei megadásával regisztrál.
   
A regisztráció folyamán a Felhasználó köteles a hozzá köthető, valós adatokat megadni. A X-Meditor Kft., amennyiben tudomására jut, hogy a Felhasználó által megadott adatok köre nem valós elemeket (is) tartalmaz, jogosult a hozzáférését részlegesen, vagy teljes egészében korlátozni, illetve a X-Meditor Kft. szakmai apróhirdetési portál használatából kizárni a felhasználót.
Regisztrációnál megadott adatokat a felhasználó kérésének megfelelően diszkréten kezeljük. A megjelenítendő információkat a ”Adatok módosítása” menüpont alatt van lehetőség változtatni és engedélyezni.
 
Hirdetés feladásával kapcsolatos információ: 
 
A woodholz apróhirdetési rendszerbe történő hirdetésfeladáshoz regisztráció szükséges. A sikeres regisztrációt követően a felhasználó ingyen helyezhet el maximum 3 darab apróhirdetést a rovatokban. A sikeres regisztráció után a Hirdetés feladása menüpontra kattintva adhatja meg apróhirdetésének adatait és igényelhet felsorolt szolgáltatásainkból. A feladásnál elsősorban az apróhirdetés adatait kell megadni, utána képek illetve videó tölthető fel. A regisztrált felhasználó saját hirdetéseit a hirdetés élettartama alatt bármikor módosíthatja, törölheti. Az apróhirdetési rendszerünkben egy apróhirdetésen belül a szöveges és képi információ mennyisége korlátozott, a szöveg hossza max. 500 karakter, a feltöltött képek mennyisége max. 3 db lehet. A képek ajánlott mérete 150 – 200 kilobájt, a megjeleníthető file formátum a .gif vagy .jpg file-típus.
 
Az apróhirdetés címe, termék/szolgáltatás neve, és szövege nem tartalmazhat domain neveket.
 
A Woodholz szakmai apróhirdetési oldal minden felhasználója számára három ingyenes alap hirdetési lehetőséget biztosít. Minden további hirdetés feladásának költsége 800 Ft.
 
Az apróhirdetés feladásától számított 30 napig él a hirdetés a rendszerünkben. Az oldalról a jelzett idő alapján a felhasználó egy automatikus üzenetet a hirdetés lejáratakor. A hirdetés az aktív hirdetések közül az inaktív hirdetések közé kerül, ami a hirdetéseim menüpont alatt tekinthető meg. Ebben a menüpontban a felhasználónak lehetősége nyílik a hirdetés meghosszabbítására/újrafeladására, ellenkező esetben 30 nap elteltével a hirdetés véglegesen törlődik a rendszerből.
 
A hirdetés feladásával egyidejűleg, illetve a hirdetéseim/módosítás menüpont alatt lehetőség van a hirdetések kiemelésére. Ezen extra szolgáltatások díjkötelesek, így ezek a hirdetések mindentől függetlenül pénzügyi teljesítést igényelnek.
 
Az extra megjelenítések jellege
 
Hirdetés kiemelése (375HUF/nap): Az apróhirdetés az apróhirdetési rovatokban mindig a hirdetések előtt kiemelt helyen kerettel és aktívan jelenik meg, így a felhasználók mindig találkoznak a hirdetéssel. A hirdetés élettartama 30 nap, de az extra szolgáltatás ezen belül csak a kiválasztott és megrendelt időtartamra vonatkozik. Ezen opció hirdetésmódosítással való megrendelése esetén a rendszer automatikusan 30 napra hosszabbítja a bejegyzést, függetlenül attól, hogy mikor került feladásra az apró hirdetés. Az adott hónap 15-ig kiemeléssel feladott hirdetés megjelenik az adott havi nyomtatott Magyar Asztalos szakfolyóirat ”Apróhirdetések” szekcióban.
 
Hirdetés súlyozása (200HUF/nap): Az apróhirdetés a listában, bármilyen szűkítés vagy keresés esetén a lista elején jelenik meg. A hirdetés élettartama 30 nap, de az extra szolgáltatás ezen belül csak a kiválasztott és megrendelt időtartamra vonatkozik. Ezen opció hirdetésmódosítással való megrendelése esetén a rendszer automatikusan 30 napra hosszabbítja a bejegyzést, függetlenül attól, hogy mikor került feladásra az apró hirdetés.
 
Alap hirdetés (800HUF/hirdetés): Az oldal minden újonnan regisztrált felhasználója számára három ingyenes alap hirdetési lehetőséget biztosít. Minden további hirdetés feladásának költsége bruttó 800 Ft.
 
Pénzforgalom:
 
Az X-Meditor Kft. által üzemeltetett szakmai apróhirdetési portálon és a társoldalakon csak annak van pénzforgalmi joga, aki a regisztráció során a részletes adatokat és a számlázási adatokat kitöltötte. A rendszer fizetési elve alapján az oldalon minden pénzmozgás jegyezve van, amit a felhasználó a ”Számlám” menüpont alatt részletesen követhet.
Az apróhirdetési portálon van lehetőség egy konkrét szolgáltatás, egy hirdetés költségeinek közvetlen kiegyenlítésére, de lehetőség van hirdetési csomagok vásárlására is. A hirdetési csomagok vásárlása esetén a felhasználó virtuális számlájára elektronikus fizetőeszközt(eFt, 1 eFt=1Ft) ír jóvá a rendszer, amelyből aztán folyamatosan a számla erejéig kiegyenlíthetőek a megrendelt szolgáltatások. A kedvezményes hirdetési csomagok, a csomagok részletei a számlám menüpont alatt érhetőek el.
A rendszerünkben pénz visszafizetési opció nem működik, tehát a beérkezett pénzmennyiségből vásárolt elektronikus forint egység vissza nem váltható, illetve nem visszautalható tétel. 
 
Számlázás:
  
A számlázás a számlázási adatok alapján történik, ezért az adatok helyességével kapcsolatban az X-Meditor Kft. semmilyen felelősséget nem vállal.
Amennyiben hirdetési csomag vásárlása történik a rendszerben, az X-Meditor Kft. számlát állít ki hirdetési csomag vásárlásáról, amit postai úton juttat el a felhasználónak.
Az X-Meditor Kft. által üzemeltetett szakmai apróhirdetési portálon és a társoldalakon történt tranzakcióról a felhasználó email-ben is értesítést kap.
 
Felelősségvállalás:
 
A woodholz.hu szolgáltatásait a Felhasználó a saját felelősségére használja. A Felhasználó teljes körűen szavatosságot vállal azért, hogy beszerezte a szöveg megjelenítéséhez esetlegesen szükséges valamennyi engedélyt és hozzájárulást, továbbá azért, hogy a szöveg nem sérti más, harmadik személy személyiségi jogait, továbbá más harmadik személynek nincsen olyan, személyes adatvédelmi joggal vagy szellemi alkotással kapcsolatos joga, mely a szöveg közzétételét megakadályozza, vagy korlátozza, vagy ezen jogok jogosultjainak törvényes jogait és érdekeit sérti. E jogok megsértése miatt kizárólag a hirdetőt terheli felelősség. A hirdető objektív felelősséggel tartozik a woodholz.hu-val szemben és köteles megtéríteni a woodholz.hu teljes kárát, mely őt abból éri, hogy a látogató fenti kötelezettségét nem tartotta be.
 
A woodholz.hu nem vállal felelősséget az oldalakon elhelyezett apróhirdetések helyességéért vagy valóságtartalmáért; a szolgáltatás teljes egészére vagy csak egy részére vonatkozó – akár előzetes értesítés nélküli – bármely okból bekövetkező szüneteltetéséből sem a látogatók, sem a felhasználók irányában; a működés teljes leállásából, a honlap megváltozásából eredő esetleges károkért; a felhasználó számára a szolgáltatások igénybevételéből eredő esetleges anyagi vagy erkölcsi kárért. Mindemellett a woodholz.hu megtesz mindent a szolgáltatásai zavartalan működéséért.
  
Moderálás, változtatás, szabálytalan hirdetések törlése:
 
A szerkesztőség a beérkezett hirdetéseket szemlézi és a nem ide illő, a hibás, a rossz kategóriába tartozó, vagy a megjelenés elveibe ütköző hirdetéseket módosítja vagy törli. A szerkesztőség fenntartja a jogot az apróhirdetési rendszer továbbfejlesztésére, módosítására és egyes szolgáltatásaink fizetőssé vagy ingyenessé tételére.
 
Alapelvünk: a woodholz.hu apróhirdetési portálon nem szabad olyat (közzé)tenni, amit a valós életben sem szabad. A woodholz.hu tiszteletben tartja a szólás, a véleménynyilvánítás, valamint a sajtó szabadságát és ügyel arra, hogy a honlapon megjelenő tartalom megfeleljen a jogszabályi előírásoknak és a jó ízlés szabályainak. Fenntartjuk a jogot a hirdetések módosítására, reklámok és egyéb, a woodholz.hu oldalain elhelyezett tartalmak törlésére az alábbi esetekben:
 
 • ellenkezik a woodholz.hu apróhirdetésre vonatkozó szabályzatával
 • megtévesztő információt tartalmazó hirdetés
 • jogsértést megvalósító hirdetés
 • ha a tartalom technikai problémát okoz a szerveren, nem megfelelő formátumú, nem a rovat jellegének megfelelő hirdetés
 • a tartalom szerzői jogokat, személyhez fűződő jogokat, valamint személyes adatok védelméhez való jogokat sért
 • erőszakra buzdít, illetve a személyes vagy közbiztonságot, környezetet, természetet károsító magatartásra ösztönöz; félelemérzetet kelt
 • indokolatlanul hiányos tartalmú vagy nem nyújt kellő információt a termékről, a valóságnak vélhetően nem megfelelő adatokat tartalmaz
 • megítélésünk szerint árthat a woodholz.hu portálnak, üzleti partnereinknek vagy szolgáltatásaink felhasználóinak.
   
 
A woodholz.hu-nak jogában áll, de nem tartozik felelősségi körébe, hogy a fenti előírásokba ütköző hirdetéseket törölje, módosítsa, illetve, hogy a magyar helyesírás szabályainak megfelelő korrektúrát hajtson végre. Szerkesztőségünk fenntartja a jogot a hirdetési szöveg stílusának a megváltoztatására, a woodholz.hu arculatának megfelelően.
A hirdetésekhez feltöltendő képek esetében alapelv, hogy azok a hirdetendő termékhez, anyaghoz, szolgáltatásokhoz stb. értelmileg köthetőek legyenek.
Egyéb, a hirdetés témájához nem kapcsolódó képanyag törlésre kerül.
 
Kapcsolat:
 
Ha kérdése, technikai problémája van, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot:
info@woodholz.hu vagy tel.: 96/618-077.