Kedves ügyfeleink! Technikai hiba miatt az OTP SimplePay fizetés jelenleg nem működik. Dolgozunk a hiba elhárításán! Köszönjük a megértéseteket!

Fizetési lehetőségek

Az apróhirdetési portálon lehetőség van egy konkrét szolgáltatás, egy hirdetés költségeinek közvetlen kiegyenlítésére, de lehetőség van hirdetési csomagok vásárlására is. A hirdetési csomagok vásárlása esetén a felhasználó virtuális számlájára elektronikus fizetőeszközt(eFt, 1 eFt=1Ft) ír jóvá a rendszer, amelyből aztán folyamatosan a számla erejéig kiegyenlíthetőek a megrendelt szolgáltatások. A kedvezményes hirdetési csomagok, a csomagok részletei a ”Számlám” menüpont alatt érhetőek el.

A rendszerünkben pénz visszafizetési opció nem működik, tehát a beérkezett pénzmennyiségből vásárolt elektronikus forint egység vissza nem váltható, illetve nem visszautalható tétel.

A Woodholz szakmai apróhirdetési rendszer egyéni számláit kétféle módon lehetséges feltölteni: 

1.) Bankkártyás fizetéssel (OTP SimplePay)
2.) Banki átutalással

1.) Feltöltés bankkártyás fizetéssel

Sikeres feltöltést követően a fizetett összeg azonnal aktiválódik woodholz számláján.

2.) Feltöltés banki átutalással

A számla feltölthető internetbankon keresztüli és hagyományos banki átutalással a feltöltendő összeg az üzemeltető kiadó bankszámlájára való átutalással. 

Az átutaláshoz szükséges adatok: 

X-Meditor Kft, 9023 Győr, Csaba u. 21.
OTP: 11737007-20560032
 

A közleményben feltétlenül adja meg 

  • csomagvásárlás esetén: a Woodholz portál azonosítót és felhasználónevét, és a hirdetési csomag nevét. Pl. woodholz: felhasználónév: csomagnév
  • egyedi befizetés esetén: a Woodholz portál azonosítót és felhasználónevét. Pl. woodholz: felhasználónév

Az átutalt összeg a banki feltételektől és az átutalás időpontjától függően max 3-4 nap alatt jelenik meg a Woodholz egyéni számlán.


Egyéni hirdetésekAlap hirdetés (800 Ft/hirdetés): Az oldal minden újonnan regisztrált felhasználója számára három ingyenes alap hirdetési lehetőséget biztosít. Minden további hirdetés feladásának költsége bruttó 800 Ft.


Hirdetés súlyozása (200 Ft/nap): Az apróhirdetés a listában, bármilyen szűkítés vagy keresés esetén a lista elején jelenik meg. A hirdetés élettartama 30 nap, de az extra szolgáltatás ezen belül csak a kiválasztott és megrendelt időtartamra vonatkozik. Ezen opció hirdetésmódosítással való megrendelése esetén a rendszer automatikusan 30 napra hosszabbítja a bejegyzést, függetlenül attól, hogy mikor került feladásra az apró hirdetés. 


Hirdetés kiemelése (375 Ft/nap): Az apróhirdetés az apróhirdetési rovatokban mindig a hirdetések előtt kiemelt helyen kerettel és aktívan jelenik meg, így a felhasználók mindig találkoznak a hirdetéssel. A hirdetés élettartama 30 nap, de az extra szolgáltatás ezen belül csak a kiválasztott és megrendelt időtartamra vonatkozik. Ezen opció hirdetésmódosítással való megrendelése esetén a rendszer automatikusan 30 napra hosszabbítja a bejegyzést, függetlenül attól, hogy mikor került feladásra az apró hirdetés. Az adott hónap 15-ig kiemeléssel feladott hirdetése megjelenik az adott havi digitális Magyar Asztalos szakfolyóirat ”Apróhirdetések” szekciójában.


Megvásárolható hirdetési csomagok

Hirdetési csomagjainkat azoknak a hirdetőknek alakítottuk ki, akik nagy mennyiségű terméket, szolgáltatást terveznek értékesíteni. A négyféle hirdetési csomag eltérő mennyiségi kedvezményt biztosít hirdetőink számára.

Hirdetési csomagok vásárlására bejelentkezést követően a „Számlám menüpont alatt van lehetőség.

eFt: a felhasználó virtuális számláján lévő elektronikus fizetőeszköz (1 eFt=1Ft)


Csomag Tartalmaz (eFt) Bruttó ár (Ft)
Bronz csomag
11.000 10.000  |  Megtakarítás: 10%
Ezüst csomag 24.000 20.000  |  Megtakarítás: 20%
Arany csomag 37.500 30.000  |  Megtakarítás: 25%
Gyémánt csomag 52.000 40.000  |  Megtakarítás: 30%