Kedves ügyfeleink! Technikai hiba miatt az OTP SimplePay fizetés jelenleg nem működik. Dolgozunk a hiba elhárításán! Köszönjük a megértéseteket!

Egyéni hirdetésekAlap hirdetés (800 Ft/hirdetés): Az oldal minden újonnan regisztrált felhasználója számára három ingyenes alap hirdetési lehetőséget biztosít. Minden további hirdetés feladásának költsége bruttó 800 Ft.


Hirdetés súlyozása (200 Ft/nap): Az apróhirdetés a listában, bármilyen szűkítés vagy keresés esetén a lista elején jelenik meg. A hirdetés élettartama 30 nap, de az extra szolgáltatás ezen belül csak a kiválasztott és megrendelt időtartamra vonatkozik. Ezen opció hirdetésmódosítással való megrendelése esetén a rendszer automatikusan 30 napra hosszabbítja a bejegyzést, függetlenül attól, hogy mikor került feladásra az apró hirdetés. 


Hirdetés kiemelése (375 Ft/nap): Az apróhirdetés az apróhirdetési rovatokban mindig a hirdetések előtt kiemelt helyen kerettel és aktívan jelenik meg, így a felhasználók mindig találkoznak a hirdetéssel. A hirdetés élettartama 30 nap, de az extra szolgáltatás ezen belül csak a kiválasztott és megrendelt időtartamra vonatkozik. Ezen opció hirdetésmódosítással való megrendelése esetén a rendszer automatikusan 30 napra hosszabbítja a bejegyzést, függetlenül attól, hogy mikor került feladásra az apró hirdetés. Az adott hónap 15-ig kiemeléssel feladott hirdetése megjelenik az adott havi digitális Magyar Asztalos szakfolyóirat ”Apróhirdetések” szekciójában.