Kedves ügyfeleink! Technikai hiba miatt az OTP SimplePay fizetés jelenleg nem működik. Dolgozunk a hiba elhárításán! Köszönjük a megértéseteket!

Fizetési lehetőségek

Az apróhirdetési portálon lehetőség van egy konkrét szolgáltatás, egy hirdetés költségeinek közvetlen kiegyenlítésére, de lehetőség van hirdetési csomagok vásárlására is. A hirdetési csomagok vásárlása esetén a felhasználó virtuális számlájára elektronikus fizetőeszközt(eFt, 1 eFt=1Ft) ír jóvá a rendszer, amelyből aztán folyamatosan a számla erejéig kiegyenlíthetőek a megrendelt szolgáltatások. A kedvezményes hirdetési csomagok, a csomagok részletei a ”Számlám” menüpont alatt érhetőek el.

A rendszerünkben pénz visszafizetési opció nem működik, tehát a beérkezett pénzmennyiségből vásárolt elektronikus forint egység vissza nem váltható, illetve nem visszautalható tétel.

A Woodholz szakmai apróhirdetési rendszer egyéni számláit kétféle módon lehetséges feltölteni: 

1.) Bankkártyás fizetéssel (OTP SimplePay)
2.) Banki átutalással

1.) Feltöltés bankkártyás fizetéssel

Sikeres feltöltést követően a fizetett összeg azonnal aktiválódik woodholz számláján.

2.) Feltöltés banki átutalással

A számla feltölthető internetbankon keresztüli és hagyományos banki átutalással a feltöltendő összeg az üzemeltető kiadó bankszámlájára való átutalással. 

Az átutaláshoz szükséges adatok: 

X-Meditor Kft, 9023 Győr, Csaba u. 21.
OTP: 11737007-20560032
 

A közleményben feltétlenül adja meg 

  • csomagvásárlás esetén: a Woodholz portál azonosítót és felhasználónevét, és a hirdetési csomag nevét. Pl. woodholz: felhasználónév: csomagnév
  • egyedi befizetés esetén: a Woodholz portál azonosítót és felhasználónevét. Pl. woodholz: felhasználónév

Az átutalt összeg a banki feltételektől és az átutalás időpontjától függően max 3-4 nap alatt jelenik meg a Woodholz egyéni számlán.